London Examination - IGCSE St. Paul's Convent School Summer 2015 Examination Timetable

Date	Time	Subject	Venue	Length			
Week 0							
Sat 18 Apr	8:20am - 1:00pm	4CN0 03R Chinese Paper 3: Speaking	4/F, 5/F classrms				
	1:30pm - 6:25pm	4FR0 03 French Paper 3: Speaking	French Room				
	2:00pm - 4:50pm	4SP0 03 Spanish Paper 3: Speaking	6/F Media Lab				
Final remind	ers for the 3 speaking	tests (Apri 18 th) will be distributed after the Easter Holiday. P.4 : Schedule	for 4FR0 and 4SP0 sp	peaking tests			
Sat 25 Apr Sat 2 May	9:00am – 2:00pm 4FA0 Art and Design : Fine Art		Art Room				
Fri 8 May	3:30pm - 6:00pm	4AC0 01 Accounting	Hall	2h 30m			
		Week 1					
Mon 11 May	3:30pm - 6:00pm	00pm 4RS0 01 Religious Studies		2h 30m			
	3:30pm - 5:30pm	4BI0 1BR Biology	Hall	2h 00m			
Tue 12 May	5:50pm - 6:35pm ★4FR0 01 French Paper 1: Listening ¹		SAC	0h 45m			
	6:50pm - 8:20pm	4FR0 02 French Paper 2: Reading And Writing	SAC	1h 30m			
Wed 13 May	8:30am - 11:30am	4IT0 02 Information Technology Paper 2: Practical paper	ITLC 4PU MMLC 4AL	3h 00m			
Thur 14 May	12:30pm - 2:30pm	4CH0 1CR Chemistry	Hall	2h 00m			
Fri	3:30pm - 4:15pm	4SP0 01 Spanish Paper 1: Listening	Cal Lab	0h 45m			
15 May	4:30pm - 6:00pm	4SP0 02 Spanish Paper 2: Reading And Writing	Cal Lab	1h 30m			

 $^{1 \}hspace{0.1cm}\bigstar\hspace{0.1cm}\text{``4FR0 01''} candidates (4514, 4607, 4620, 4621) \ not sitting ``4BI0 1BR'' must report to centre supervisor at 4:20pm, SAC(supervision from 4:30 pm)$

		Week 2		
Mon 18 May	12:30pm -2:15pm	4ET0 01R English Literature Paper 1: Drama and Prose	SAC	1h 45m
Tue 19 May	12:30pm -1:15pm	4CN0 01R Chinese Paper 1: Listening Candidates with special arrangement (earphones) / taking Mandarin listening test please report to CAL LAB / ITLC at 12:15 pm. Mandarin (# 4210, 4401, 4414, 4423, 4614, 4617, 4620, 4621, 4622)	Hall ITLC (Mandarin) Cal Lab (earphones)	0h 45m
	1:30pm - 3:00pm	4CN0 02R Chinese Paper 2: Reading And Writing	Hall	1h 30m
	5:20pm - 8:20pm	4GE0 01 Geography	SAC	3h 00m
Wed 20 May	3:30pm - 5:30pm	4PH0 1PR Physics	Hall	2h 00m
	5:50pm - 7:50pm	★4BS0 01 Business Studies ²	SAC	2h 00m
Thur 21 May	12:30pm -2:30pm	4MA0 3HR Mathematics A Paper 3:Higher Tier	Hall	2h 00m
	5:50pm - 7:20pm	4IT0 01 Information Technology Paper 1:Written paper	SAC	1h 30m
Fri 22 May	12:30pm -2:00pm	4ET0 02R English Literature Paper 2:Unseen Texts and Poetry Anthology	Hall	1h 30m
		Week 3		•
Mon 1 June	3:30pm - 6:00pm	4EC0 01R Economics	Hall	2h 30m
	6:20pm - 7:50pm	★4HI0 01 History: Paper 1 ³	SAC	1h 30m
Tue 2 June	12:30pm -2:45pm	4EA0 01R English A Paper 1: Written paper	Hall	2h 15m
Thur 4 June	12:30pm -2:30pm	4MA0 4HR Mathematics A Paper 4: Higher Tier	Hall	2h 00m
Fri 5 June	3:30pm - 4:30pm	4BI0 2BR Biology	Hall	1h 00m

The following candidates please report to Rm 302 (3L) for supervision at 4:20 pm:

^{2★4}BS0 01"candidates not sitting "4PH0 1PR" (# 4401, 4414, 4416, 4423, 4602, 4603, 4607, 4620, 4621, 4624)

^{3 ★4}HI0 01"candidates not sitting "4EC0 01R"(# 4316, 4317, 4323, 4329, 4333, 4403, 4404, 4408, 4409, 4410, 4411, 4412, 4416, 4417, 4418, 4419, 4422, 4425, 4425, 4426, 4427, 4428, 4429, 4431, 4432, 4606, 4611, 4612, 4614, 4628)

Week 4						
Mon 8 June	4:00pm - 6:00pm	· LAPINIU UT FUITNET PUTE Mathematics Paner I		2h 00m		
Tue 9 June	3:30pm - 4:30pm	4CH0 2CR Chemistry	Hall	1h 00m		
Wed 10 June	1:30pm - 3:00pm	4EA0 02R English A Paper 2: Written paper	Hall	1h 30m		
	3:30pm - 5:30pm	★4ES0 01R English As A Second Language Paper 1: Reading And Writing ⁴	Hall	2h 00m		
	5:50pm - 7:20pm	4HI0 02 History: Paper 2	SAC	1h 30m		
Thur 11 June	12:30pm -1:15pm	4ES0 02R English As A Second Language Paper 2: Listening Candidates with special arrangement (earphones) please report to Cal Lab at 12:15 pm	Hall Cal Lab (earphones)	0h 45m		
	6:00pm - 8:00pm	4PM0 02 Further Pure Mathematics Paper 2	SAC	2h 00m		
Fri 12 June	3:30pm - 4:30pm	4PH0 2PR Physics	Hall	1h 00m		

^{4★} Candidates for 4ES0 01R only (not sitting 4EA0 02R) must report to Hall stage at 3:05pm (#4221, 4224, 4234, 4235, 4236, 4323, 4505, 4508, 4522, 4608, 4609, 4619, 5206)

Schedule for French and Spanish speaking Tests

Report attendance at the 6/F waiting room (Rm 609) 15 minutes prior to the commencement of your examination.

Cand #	4FR0 03 - speaking test (18-04-2015)		(Approx time slot)	Cand#	4SP0 03- speaking Test	(18-04-2015)	(Approx time slot)
4107	CHING YIN	СНОІ					
4114	MICHELLE WING YAN	LAI					
4123	KWOK LAM	LI	1:30 - 2:25 pm				
4124	CHEUK LAM	LING					
4134	WING YU	TAM					
4135	YAN CHING ELLIE	TO		4102	KA WING CORDILIA	CHAN	
4138	MAN YI RACHELLE	YEUNG		4112	CHI YAN	KU	
4142	STEPHANIE WING HEI	YIP	2:30 - 3:25 pm	4121	CARMEN	LEUNG	2:00 - 2:55 pm
4201	AMBER N	ACOSTA INGRID		4139	TSZ WING DILYS	YEUNG	
4210	RACHEL	D SILVA		4141	PUI CHING	YIP	
4230	NATASHA SO TING	SHIU		4209	U QING	CHUNG	
4302	JING SOEN	CHAN		4222	SI YIU	LEUNG	
4401	GIANNA PAULINE	BURGOS	3:30 - 4:25 pm	4319	HOI YI	LAW	3:00 - 3:55 pm
4414	STEFFANY	KONG		4321	JESSICA JUNE	LEUNG	
4423	PATRICIA EMMANUELLE V	RICAFORT		4328	SZE CHING	POON	
4427	CATHY HENG YAN	TSE		4416	OI YEE GRACE	LAM	
4514	WAI WAI	LI		4425	BRIGITTE	SO	
4601	GABRIELLE ARIMADO	BAS	4:30 - 5:25 pm	4616	SUM KIU	LI	4:00 - 4:50 pm
4607	LORIA ELISE J	FERRARIS		4624	HIU LAM	TSOI	
4614	TSZ CHING	LAM					
4617	CHI WING RACHELLE	MA					
4620	DIVYA	PRADHAN					
4621	MAHUM NAYYAR	SHAIKH	5:30 - 6:25 pm				
4622	CYNTHIA	THIRUVENKADAM					
4625	YUET YING	WAH					

Notes to candidates

1. Examination Timetables

- ♦ The AM and PM sessions listed in your Statement of Entry are UK times.
- * "Time" listed in the examination timetable are the examination starting and finishing times. Candidates are required to arrive at the examination room at least 10 minutes before the commencement of examination.
- ♦ All UK AM sessions start in the afternoon (HK time) and candidates have to stay under supervision in the examination room till 3:00 p.m. if the examination ends before 3:00 p.m.
- All UK PM sessions start in the evening (HK time) and candidates have to stay under supervision in the examination room till 7:30 p.m. if the examination ends before 7:30 p.m.
- ♦ Candidates taking more than one examination paper in one session will be allowed to take both papers consecutively.
- ♦ Your timetables are prepared in accordance with the EDEXCEL international timetabling policy to cater for timetable clashes and students are required to sign an agreement the CONFIDENTIALITY DECLARATION form as a result of timetable variation. This will be distributed and collected during the school mock paper review period. Student who fails to submit the endorsed agreement will not be allowed to enter the exam room for their first exam.

2. Post-exam result release and EAR (Enquiry About Result) service

- ♦ Online result is available on August 20th, 2015 (Thur) after 9 am (UK time). Please keep your Results Plus Direct password safe!
- ♦ We will notify you via email regarding the arrangement of EAR via email in early August. (EAR service for individual coursework is not available).
- ♦ F.4 school leavers are welcomed to make arrangement for the collection of your statements and certificates.
- If you are unable to pick up your statement or certificate in person, you may hand in a **self-addressed stamped envelope** to Ms. Ng, our T.A., in room 113 during the office hour. You are advised to use registered post for the delivery as we will not be responsible for any damage or loss. Please contact Ms. Ng via email (spcs.edu.hk) prior to your visit.
- Certificate will normally reach our centre in late October. You may visit the following website for special delivery of your certificate. http://qualifications.pearson.com/en/support/Services/replacement-certificates.html